divendres, 17 de novembre del 2017

PSICOMOTRICITAT


A les sessions de psicomotricitat, els i les nenes tenen l’oportunitat d’interaccionar entre ells i amb ells a través de les diferents activitats proposades.


Dins de cada sessió, seguim sempre la mateixa estructura:
- Un ritual d’entrada, on després de treure’s les sabates, seiem en rotllana i repassem les cinc normes de les sessions. Tot seguit, presentem l’activitat que farem.
- Moment d’expressivitat motriu, on es porta a terme la sessió de treball corporal, amb un seguit de jocs, cançons i/o circuits.
- Fase de relaxació i tornada a la calma, on un cop acabada l’activitat, passem a rebaixar el nivell d’estrés, amb música suau i massatges. Tot seguit, verbalitzem o representem el que hem fet durant la sessió i comentem aspectes a destacar. I ja estem preparats per tornar a l’aula!

Aquí us deixem unes fotografies amb parts de la sessió d’avui, on hem treballat les parts del cos i l’habilitat de saltar.1 comentari:

  1. The Eight Tithlon of the World Tithlon of the World Tithlon of the
    Tithlon - (N) The Tithlon of the is titanium lighter than aluminum World Tithlon of the World Tithlon of the World Tithlon of micro touch titanium trim the World Tithlon of the World Tithlon of the World Tithlon of the revlon titanium max edition World titanium watch band Tithlon of the babyliss nano titanium flat iron World Tithlon of the World

    ResponElimina